Products of Members

Newsletter

Community Page

Login for MembersToxi-Coop Zrt.

News
Most nagyot kaszálhat a Balatoni Koronával

A Balatoni Korona Zrt. valamint az MTD Hungária Kft. közös nyereményjátékot hirdet, melynek részleteiről 2013. június 12-én, sajtótájékoztató keretében számolt be Leitold László a Balatoni Korona Zrt. elnök-vezérigazgatója és Hodács László az MTD Hungária Kft. ügyvezetője.

A játékról bővebben a képre kattintva tájékozódhat.

 
Innovációs Nap a Dunaújvárosi Főiskolán, Kutatási és oktatási terek fejlesztése

A Dunaújvárosi Főiskola tisztelettel meghívja Önt a TIOP 1.3.1-10/1-2010-0004 azonosítószámú, Kutatási és oktatási terek fejlesztése a Dunaújvárosi Főiskolán című projekt Innovációs nappal egybekötött zárórendezvényére.
Időpont: 2013. április 25. 9:00 – 16:00
Helyszín: Dunaújvárosi Főiskola, A - épület S01 Konferenciaterem

Meghivo.pdf

 
HelloWork szakmai nap

Az ÖKOPolisz Klaszter tagságszervezetei szerteágazó tevékenységi körrel rendelkeznek a civil és gazdasági szférában egyaránt. A társadalmi szerepvállalás és a hátrányos helyzetű embercsoportok munkaerőpiaci integrálása érdekében az ÖKOPolisz Klasztermenedzsment Kft. is több projekt révén érintett a megváltozott munkaképességű személyek munka világába történő visszavezetésében. E törekvés érdekében a klasztermenedzsment szervezet 2013. február 5-én részt vett a „HelloWork” elnevezésű szakmai napon Székesfehérváron, melynek témája a megváltozott munkaképességű-, fogyatékossággal élő emberek foglalkoztatásának elősegítése volt.

Read more...
 
Sikeres K+I Európában partnerközvetítő rendezvény

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal Enterprise Europe Network osztálya tisztelettel meghívja a 2013. március 7-8-án Düsszeldorfban rendezendő K+F+I partnerközvetítő rendezvényre, mely kiváló felkészülési lehetőség a 2014-ben induló HORIZON 2020 programra.

Jelentkezési határidő (projektötletek bemutatására): 2013. február 22.
Regisztráció: http://www.frp.nrw.de/network

Célszektorok: Információtechnológia (ICT), energia, nanotechnológia és anyagtudomány, egészségügy, fenntartható gazdaság,  bio-alapú gazdaság, Marie Sklodowska-Curie pályázatok

Részvételi díj 70 EUR/2 nap (1 napra 55 EUR) ÁFÁ-val együtt, a projekt ötlet bemutatására kiválasztott résztvevők számára ingyenes.
A kiutazás és a szállás költsége a jelentkezőt terheli.

Agenda_R+I_Dusseldorf.pdf 

 
Intelligens lakás-távfelügyeleti rendszer - projektzáró sajtótájékoztató

A Combit Számítástechnikai Zrt., mint az ÖKOPolisz Akkreditált Innovációs Klaszter tagja, egy Intelligens lakás-távfelügyeleti rendszer fejlesztésére nyert el 117,4 millió forint támogatást. A projekt az Új Széchenyi Terv keretében zárult, teljes költségvetése 195,7 millió forint volt.

Read more...
 
Közgyűlést tartott az ÖKOPolisz Klaszter

Az ÖKOPolisz Klaszter 2013. január 14-én közgyűlést tartott a a Pannon Egyetem Egyetemi Könyvtár és Levéltárának Kováts termében.
A közgyűlés keretein belül bemutatkoztak a Klaszterhez csatlakozni kívánó partnerek, ezt követően a tagok szavazataikkal támogatták az új tagok felvételét.
A továbbiakban a tagok döntöttek a klaszter aktualizált Stratégiájának módosításairól, valamint a klaszter akkreditációs pályázatának benyújtásáról.
 

 
Mobil nyelvoktató központ - projektnyitó sajtótájékoztató

A Combit Számítástechnikai Zrt., mint az ÖKOPolisz Akkreditált Innovációs Klaszter tagja, pályázatot nyújtott be egy mobil nyelvoktató központ létrehozására. Az Új Széchenyi Terv támogatási rendszeréhez tartozó „Akkreditált klaszter tagvállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” elnevezésű, GOP-2011-1.3.1/B konstrukcióban a projekt megvalósítására 154 094 370 Ft. támogatást nyert el. A projekt összes elszámolható költsége 326.284.950 Ft.

A mai napon megrendezett, a sajtó számára is nyilvános projektnyitó rendezvényt Farkas András, az ÖKOPolisz Klaszter elnöke nyitotta meg. Ezt követően a résztvevő partnerek mutatkoztak be és ismertették szerepüket a projekt megvalósításában.
okopoliszklaszter.hu/files/sajtoanyag_mobil_nyelvoktato_kozpont.pdf

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 3 of 15