Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

Hírek
Az ÖKOPolisz Klaszter részt vett a Clusters Cord projekt linzi konferenciáján
2012. március 06. kedd, 11:41

A Clusters Cord projekt keretében a Felső-Ausztriai Gazdasági Kamara (Wirtschatfskammer Oberösterreich) szervezésében Linzben került sor a projekt következő állomására 2012. február 21-22. között. A Clusters Cord projekt a közép-európai térséget átfogó program, melynek célja, hogy a projekt által nevesített iparágban ún. „metaklaszterek” létrehozásával segítse a transznacionális kapcsolatok erősítését, az iparági együttműködést és a közös K+F programok indítását.

Bővebben...
 
Fenntartható fejlődésre nevelés a Szilágyi iskolában
2012. február 24. péntek, 11:36
„Fenntartható fejlődésre nevelés programsorozat a veszprémi ökoiskolákban” címmel, a KEOP- 6.1.0/A/11-2011-0025 azonosítójú pályázat keretében programsorozat indul a Szilágyi Erzsébet Keresztény Ált. Iskolában, melynek időterve (március-április) itt megtekinthető.  
Bővebben...
 
Nemzeti Klaszterkonferencia Pécsen
2012. február 21. kedd, 10:40
A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Nemzeti Klaszterkonferenciát szervez C2C (Cluster to Cluster) kapcsolatépítő programmal együtt. Tisztelettel meghívjuk a délelőtti előadásokra és a rendezvény C2C programjára, valamint a délutáni kulturális programra (borkóstolással egybekötve). A C2C program során lehetőség nyílik magyar, és reményeink szerint külföldi klaszterek, tagvállalatok megismerésére és üzleti tárgyalások folytatására is.
Bővebben...
 
Balatoni Korona
2012. február 20. hétfő, 10:13

BALATONI KORONA utalvány lakossági fórum
Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Balatoni Korona Zrt. „Balatoni Korona – közös értékünk” címmel lakossági fórumot hirdet a fizetőeszközt helyettesítő helyi utalvánnyal kapcsolatban, amelyre ez úton hívunk meg minden kedves érdeklődőt!

Bővebben...
 
Az ÖKOPolisz Klaszter ismét elnyerte az Akkreditált Innovációs Klaszter címet
2012. február 08. szerda, 10:02
 

 

 

 

 

 


Az Új Széchenyi Terv keretében 10 komoly innovációs és exportlehetőségekkel rendelkező hazai klaszter vehette át 2012.02.03-án a kiemelt rangot jelentő Akkreditált Innovációs Klaszter címet. A pályázat célja az innovatív kkv - és exportorientált, jelentős foglalkoztatási hatású klaszterek akkreditálása a már működő hazai klaszterek közül, az Új Széchenyi Terv stratégiai céljainak megfelelően. Az akkreditáció elismeri azokat a fejlődő klasztereket, amelyek már több éve bizonyítottan  és eredményesen együttműködnek és ezt a szakmai összefogást közös megegyezéssel intézményesítették. A teljes sajtóközlemény itt letölthető. 
A tanúsító okleveleket Siba Ignác, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának főigazgatója és Barta E. Gyula, a MAG Zrt. vezérigazgatója adta át a nyertes klaszterek képviselőinek. Forrás: http://magzrt.hu/

 
Fenntartható fejlődésre nevelés Veszprémben
2012. január 31. kedd, 10:26
 Felhívjuk figyelmüket a Deák Ferenc Általános Iskola KEOP 6.1.0/A/-11-2011-0025. sz. „Fenntartható fejlődésre nevelés programsorozat a veszprémi ökoiskolákban” c. pályázatának keretein belül, a Hriszto Botev Általános Iskolában 2012. február-márciusban megvalósuló programokra. A programterv itt megtekinthető.

 

 
II. Export Workshop Budapesten – 2012. február 23.
2012. január 30. hétfő, 09:24
A magyar élelmiszeripari termékek kiváló minőségük miatt közkedveltek a nemzetközi piacokon. A hazai áruk nemcsak versenyképesek, de egyes termékek hiánycikknek is minősülnek több országban, így érdemes velük a külpiacokat is megcélozni. A Regus legfrissebb felmérése (Forrás: Élelmiszer Online) is alátámasztja, hogy biztatóbb üzleti kilátásokkal indíthatják az évet azok a magyarországi vállalatok, amelyek nemzetközi szinten értékesítik termékeiket vagy szolgáltatásaikat. Az eredmények egyértelműen azt jelzik, hogy a külföldi terjeszkedés kedvező hatással van az üzleti tevékenységre, és a belföldre koncentráló vállalatoknak meg kell fontolniuk a terjeszkedés lehetőségét, ha nem akarnak lemaradni az egyre élesedő piaci versenyben. Részvételi díj: 5.000 Ft + ÁFA.
Bővebb infromáció: http://www.absolvo.hu/rendezvenyek/466/ii-export-workshop-%E2%80%93-2012-februar-23-/
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 15