Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

Hírek
Megújult az ÖKOPolisz Klaszter honlapja
2012. január 04. szerda, 10:57

Honlapunk 2011 őszétől megújult arculattal érhető el a világhálón. A tavalyi év során a weboldal látogatottsága hónapról hónapra meghatározó mértékben emelkedett és decemberben meghaladta a 14.000-es havi látogatószámot.
Az idei évben is aktuális információkkal, folyamatosan bővülő tartalommal várjuk a tisztelt érdeklődőket.

 
Első helyezést ért el az Elmolight Bt. előadója
2011. december 13. kedd, 07:32

Örömmel tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy a II. MaSzeSz (Magyar Szennyvíztechnikai Szövetség) Junior Szimpóziumon az előadói díj I. helyezését az Elmolight Bt. dolgozója: Erdei-Kukely Katalin nyerte meg! Érdekes, figyelemfelkeltő  és aktuális előadásával nem csak a MaSzeSz elnökség, hanem a résztvevők / hallgatóság szerint is ő volt a legjobb. Olyan előadókat utasított maga mögé, mint a Műszaki Egyetem, ELTE, SZIE, Bárczy Kft.,  Bácsvíz vagy épp a Pápai Vízmű.

 
Karácsonykor extra kedvezmények a MOL-nál
2011. december 12. hétfő, 14:44
A MOL legújabb akciója:
Tankoljon vagy vásároljon tetszőleges terméket vagy szolgáltatást a MOL kijelölt töltőállomásain 2011. november 7. és 2012. január 15. között, és minden elköltött 2000 Ft után 1 db, prémium üzemanyag tankolása esetén minden elköltött 2000 Ft után 2 db matricát kap a pénztárnál, melyet kiváló minőségű Artdeco és Babyliss termékek kedvezményes vásárlásához használhat fel. Matricagyűjtés: 2011. november 07. és 2012. január 15. között Matrica beváltás: 2011. november 14. és 2012. január 15. között: http://www.hajtsonaszepsegre.mol.hu/

 

 
Természettudományos vetélkedőt indít a MOL Nyrt.
2011. november 16. szerda, 13:35

Újra indul a Junior Freshhh, a MOL természettudományos vetélkedője középiskolások számára!
A MOL idén ismét egy őszi természettudományos vetélkedőre, a Junior Freshhh-re invitálja a magyarországi és határon túli középiskolás, matematika, fizika, kémia, biológia vagy földrajz iránt érdeklődő diákokat. A vetélkedő segíthet a résztvevőknek a természettudományos versenyekre vagy az érettségire való felkészülésben, valamint azok számára is tartogat érdekes feladatokat, akik nem osztályelsők a természettudományokban.

Bővebben...
 
Fenntartható fejlődési szakember továbbképzés indul a Pannon Egyetemen
2011. november 14. hétfő, 10:28

A Pannon Egyetem Környezetmérnöki Intézete által kidolgozott fenntartható fejlődési szakember szakirányú továbbképzési szak célja a fenntartható fejlődés eszméjének és lehetőségeinek minél szélesebb körben való elérhetőségének megteremtése minőségi oktatáson keresztül. Célunk továbbá, hogy a posztgraduális képzést elvégző különböző szakemberek szakterületükön tevékenykedve környezetbarát működést valósíthassanak meg a fenntarthatóság jegyében.
A 2012. februárban induló képzés kettő féléves, melynek során félévente négy alkalommal kerül sor négynapos konzultációkra. Az első félév lezárása után, a második félévben a hallgatók szakdolgozatot készítenek tanulmányaikkal párhuzamosan, melyet záróvizsgán védenek meg.

Bővebben...
 
Európai nyelvi díj 2012 - pályázati felhívás
2011. november 14. hétfő, 09:56

A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet az idegen nyelvek oktatása terén működő intézmények számára az EURÓPAI NYELVI DÍJ 2012 elnyerésére.
Az Európai Nyelvi Díj az Európai Bizottság és az Nemzeti Erőforrás Minisztérium által támogatott kezdeményezés, amelynek célja, hogy hivatalos elismerésben részesítse az idegen nyelvek tanítása terén megvalósuló, példaértékűnek minősülő és innovatív programokat, folyamatokat az oktatás és képzés bármely szintjén.
Az Európai Nyelvi Díjat 1998-ban alapították az Európai Unió tagállamainak kezdeményezésére. Az azóta eltelt időben Európa-szerte több, mint hétszáz intézmény vehette át a nyelvoktatásban elért kiemelkedő eredményeiért járó Díjat. Magyarországi pályázók először 2002-ben indulhattak a Díjért folyó versenyben.
A felhívás részletei az alábbi oldalon érhetők el: http://www.tpf.hu/pages/content/index.php?page_id=641

 
Országos rendezvénysorozat a Széchenyi Programiroda szervezésében
2011. november 09. szerda, 12:37

A Széchenyi Programiroda szervezésében figyelmükbe ajánljuk az alábbi rendezvénysorozatot, melynek célja, hogy a pályázókat megismertesse az Új Széchenyi Tervben rejlő lehetőségekkel és segítséget nyújtson számukra:


A konferenciák időpontjai és helyszínei:
2011. november 17. (csütörtök)Győr, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
2011. november 21. (hétfő)    Veszprém, Veszprém Aréna
2011. november 23. (szerda)     Pécs, Kodály Központ
2011. november 28. (hétfő)       Kecskemét, Három Gúnár Rendezvényház
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 15