Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

Hírek
Meghívó
2012. november 26. hétfő, 11:16

A tanulószerződéses rendszer elterjesztésének feladatai az agrárképzésben

Konferencia

2012. november 29. (csütörtök)

Helyszín: Gizella Hotel és Étterem

Veszprém, Jókai Mór u. 48.

Bővebben...
 
Fejlesztési igények feltérképezése, forráskeresés
2012. október 18. csütörtök, 13:59

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Európai Unió 2012. évi Kis- és Középvállalkozói Hetének hivatalos rendezvényeként tartott panelbeszélgetéssel egybekötött előadássorozatot „Fejlesztési igények feltérképezése, forráskeresés” címmel 2012. október 16-án, kedden.
A rendezvény széles spektrumon vizsgálta és elemezte a címében megjelölt témát, így a meghívott előadókon keresztül képviseltette magát a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Innovációs Hivatal, az Enterprise Europe Network, a Szellemi Tulajdon Nemzeti hivatala és egy, a szellemi tulajdon védelmével foglalkozó cég, felsőoktatási intézmények, valamint az ÖKOPolisz Klaszter.
A résztvevők tájékoztatást kaptak nemzetközi pályázatokon való részvételi lehetőségekről, külföldi projektpartner keresési lehetőségekről, a technológia- és tudástranszfer működéséről, a magyarországi kis- és középvállalkozásokat érintő problémákról, valamint a szellemi vagyon, iparjogvédelem tématerületével kapcsolatos eljárásokról.

 
Italian Cluster Matchmaking Roadshow
2012. október 10. szerda, 11:52

Az ÖKOPolisz Klaszter képviseletében a klasztermenedzsment szervezet részt vett a ClusterCOOP projekt keretein belül megrendezett „Italian Cluster Matchmaking Roadshow” rendezvényen Torinóban 2012. október 3-4 között. A konferencia témája az európai zöld klaszterek együttműködése volt a fenntartható jövő megteremtéséért.
A kétnapos rendezvényen kilenc európai ország tizenhét klasztere vett részt a torinói Environment Parkban. A meghívott klaszterek képviselői előadásokon vettek részt, melyek témái között szerepelt a fenntartható fejlődés és a megújuló energiák alkalmazása határokon átívelő klaszter-együttműködések által. A szakmai programok során lehetőség nyílt a jelenlévő klaszterek között rövid matchmaking egyeztetések lefolytatására.
Az ÖKOPolisz Klaszter a jövőbeni nemzetközi kezdeményezések érdekében számos külföldi klaszterrel vette fel a kapcsolatot.
 

 
Kis- és Középvállalkozói Hét a Gazdaság Házában
2012. október 09. kedd, 10:10

Figyelmükbe ajánljuk a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara soron következő szakmai rendezvényét „Kis- és Középvállalkozói Hét a Gazdaság Házában”címmel, melyre várják a kis- és középvállalkozásokat, fiatal vállalkozókat és diákokat.
Időpont: 2012. október 15-19.
A rendezvény keretein belül 2012. október 16-án Farkas András, az ÖKOPolisz Klaszter elnöke is előadást tart „Vállalkozások segítése a régióban – ötlet, erőforrás vagy a téma összefogása hiányzik?” címmel.
A programokon a részvétel térítésmentes, de feltétel az előzetes bejelentkezés online felületen, illetve e-mail-ben. A jelentkezésről és a részletes programokról a Bővebben alatt érhető el további információ.

Bővebben...
 
Klasztermenedzser találkozó Lovasberényben
2012. szeptember 24. hétfő, 11:39

A MAG Zrt. Klaszterfejlesztési Iroda egyik kiemelt feladatának tartja a hazai klaszterekkel történő szoros kapcsolattartást, illetve klaszterek közötti jó gyakorlatok minél szélesebb körű elterjesztését. Ezen klaszterek közötti tapasztalatcsere egyik eszköze egy ún. klasztermenedzser klub életre hívása, melynek első rendezvényére 2012. szeptember 20-21-én került sor Lovasberényben, az Üdülőszálló és Oktatási Központban. A találkozón részt vettek
az Akkreditált Innovációs Klaszter címmel rendelkező klaszterek menedzserei és képviselői, valamint kormányzati szereplők a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium részéről.

Bővebben...
 
Közgyűlést tartott az ÖKOPolisz Klaszter
2012. szeptember 24. hétfő, 11:32

Az ÖKOPolisz Klaszter 2012. szeptember 18-án tartotta idei második közgyűlését a Pannon Egyetem Egyetemi Könyvtár és Levéltárának Kováts termében, melyet Farkas András, az ÖKOPolisz Klaszter elnöke vezetett.
A közgyűlés keretein belül bemutatásra kerültek az ÖKOPolisz Klaszterben jelenleg futó, illetve kidolgozás alatt álló projektek, valamint a közeljövőben várható pályázatok, együttműködési lehetőségek. Szó esett továbbá a klaszter stratégiájának felülvizsgálatáról és a klaszteren belül működő munkacsoportok átszervezéséről is.
A továbbiakban bemutatkoztak a klaszterhez csatlakozni kívánó új partnerek, ezt követően a tagok szavazataikkal egyhangúlag támogatták a cégek klaszterhez való csatlakozását.
A rendezvény végén a klaszter tagjai és partnerei számára időt biztosítottunk a kötetlen beszélgetésre.
 

 
Vegyszermentes megoldások magyarul
2012. szeptember 07. péntek, 09:11

Szeretettel meghívja Önt és képviselőit

a Greenman Kft. a szakmai bemutatójára és
partnertalálkozójára a Hétkúti Ökofarmra!

Időpont: 2012.09.14. péntek, 10:00
Helyszín: Mór, Hétkúti Ökofarm

 


Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 15