Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

Helyszínek

Mercure Budapest Buda

A 4-csillagos Mercure Budapest Buda Budapest szívében, a történelmi várnegyed közvetlen szomszédságában, kellemes környezetben, egy szép park mellett helyezkedik el. A Déli pályaudvar közelségének köszönhetően a szállodából a város bármely része könnyen megközelíthető, a sétáló- és bevásárlónegyed 4 metrómegállónyira található.

Szobák: Kiválóan felszerelt standard szobáink kénylemes tartózkodást nyújtanak, privilege szobáink extra VIP szolgáltatásokkal az Önök legmagasabb igényeihez igazodnak. 390 szobánk mindegyike légkondicionált és ingyenes vezetéknélküli internettel felszerelt. Nemdohányzó, mozgássérült, allergiás vendégek valamint családok részére is kínálunk szobákat. Fedett mélygarázsunk és parkolónk az Ön gépkocsijának nyújt biztos elhelyezést.

Étterem, bankett: Budavár éttermünkben nemzetközi és magyar ételspecialitásokat, hangulatos bárunkban italakciókat, kávékülönlegességeket, koktélokat, könnyű ételeket kínálunk. Különtermeink max. 300 főig rendezvények, sajtótájékoztatók, konferenciák, szemináriumok, tréningek, üzleti találkozók, gálavacsorák, családi ünnepségek lebonyolítására kíválóan alkalmasak.

Egyéb szolgáltatások: Fedett parkoló, ingyenes Wi-Fi, mosatás, ajándékbolt, autókölcsönzés, szobaszervíz, széf, internet sarok.

Mercure Budapest Buda****
H-1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.
Tel.: (36-1) 488-8100, (36-1) 488-8178
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.accorhotels.com/1688
A Pannon Egyetemről

A veszprémi székhelyű Pannon Egyetem a hazai felsőoktatási intézmények között az élvonalban foglal helyet. Az intézmény 2009-ben ünnepelte alapításának 60. évfordulóját. A Pannon Egyetem az elmúlt évtizedben dinamikusan fejlődött, nagyon sokat tett és tesz a minőségi oktatás fejlesztéséért, a kutatási tevékenység erősítése és a hallgatói szolgáltatások színvonalának emelése érdekében. Ennek eredményeként a régió tudásközpontjában ma több mint tízezer hallgató vesz részt az öt karon kínált, szinte minden tudományterületet lefedő, több mint száz szak valamelyikén. Képzései Veszprémen kívül Keszthelyen, Nagykanizsán, Pápán, Székesfehérváron és Kiskunfélegyházán is elérhetőek. Az intézmény tudományos súlyát jelzi hét akkreditált doktori iskolája, valamint nemzetközi hírű kutatásai is. A minőségi oktatásért tett erőfeszítéseinek és a régió fejlesztésében betöltött kiemelkedő szerepének elismeréseként 2009-ben a Pannon Egyetem elnyerte a „Királyi Régióért Díjat”, 2010-ben pedig a „Kiváló Egyetem” miniszteri elismerést. Az intézmény a közép-dunántúli régió kiválóan képzett, a szakmát ismerő és az etikai szabályokat betartó hallgatók nevelését biztosító, versenyképes kutatást művelő, minőségtudatú, társadalmi felelősséggel rendelkező szellemi központjává válása céljából 2010-ben MSZ EN ISO 9001:2009 szabványú minőségirányítási rendszert tanúsíttatott.

Pannon Egyetem
8200 Veszprém
Egyetem u. 10.
Tel.: (+36)88/624-000
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.uni-pannon.hu