Tagok termékei

Levelező lista

Közösségi oldal

Belépés tagoknakToxi-Coop Zrt.

Köszönetnyilvánítás

Az ÖKOPolisz Klaszter a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) által kiírt Mecenatúra pályázat keretében „Európai Uniós közigazgatási eljárások kidolgozása a környezeti kockázatok csökkentése és kezelése érdekében” (pályázati azonosító: OKOPKONF) címmel nemzetközi konferenciát szervezett, melyet 2011. május 23-25-én tartott Budapesten és Veszprémben, illetve Szekszárdon.

Szeretnénk köszönetünket kifejezni a konferencia fővédnökeinek, Dr. Navracsics Tibor, miniszterelnök-helyettesnek, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium miniszterének, és Dr. Bakondi Györgynek a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatójának, hogy támogatásukkal segítették a rendezvény létrejöttét.

Külön szeretnénk megköszönni a konferencia megrendezése és lebonyolítása során nyújtott odaadó munkáját szervező partnereinknek, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság munkatársainak, Dr. Papp Antalnak és Rédl Zsuzsannának, a Pannon Egyetemről Prof. Dr. Kristóf Jánosnak és Dr. Domokos Endrének, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemről Prof. Dr. Rohács Józsefnek és Dr. Rohács Dánielnek.

Továbbá szeretnénk köszönetet mondani a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium részéről Dr. Gál András Leventének és Dr. Nagy Balázs Ágostonnak, hogy szervező tevékenységükkel segítették munkánkat, valamint Farkas Krisztinának és Dr. Davidovics Krisztinának előadásuk megtartásáért. A Külügyminisztériumtól Dr. Baranyai Gábor, Programbizottságunk tagjaként, szervező tevékenységével és előadásával is hozzájárult a rendezvény megvalósításához.

Szeretnénk megköszönni a Magyar Tudományos Akadémiáról Prof. Dr. Németh Tamásnak, Prof. Dr. Csépe Valériának és Prof. Dr. Szépvölgyi Jánosnak, a Károly Róbert Főiskoláról Dr. Bíró Tibornak, és a Miskolci Egyetemről Dr. Lengyel Attilának a konferencia Programbizottságában nyújtott segítő munkáját, és hogy a konferencián előadásaikban bemutatták tudományos tevékenységüket és eredményeiket.

Hálásan köszönjük Kovács Norbertnek, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnökének és Józsa Tamásnak, a Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzat kabinetfőnökének, hogy segítették a rendezvény megszervezését.

Végül, de nem utolsó sorban, szeretnénk megköszönni további előadóinknak, a rendezvényen résztvevőknek és minden támogatónknak, akik biztosították a konferencia sikerét.